• indre-banner

Hovedårsagerne til den høje olietemperatur i kraftenheden

Hovedårsagerne til den høje olietemperatur i kraftenheden

1. Olietankens volumen er for lille, og varmeafledningsområdet er ikke nok;oliekøleanordningen er ikke installeret, eller selvom der er en køleanordning, er dens kapacitet for lille.

2. Når kredsløbet i systemet svigter, eller kredsløbet ikke er indstillet, løber hele oliepumpens flow over under højt tryk, når den holder op med at fungere, hvilket resulterer i overløbstab og varme, hvilket resulterer i temperaturstigning.

3. Systemrørledningen er for tynd og for lang, og bøjningen er for meget, og det lokale tryktab og tryktabet langs processen er stort.

4. Komponentnøjagtigheden er ikke nok, og samlingskvaliteten er dårlig, og det mekaniske friktionstab mellem relative bevægelser er stort.

5. Beslagenes fittingsafstand er for lille, eller spillerummet er for stort efter brug og slid, og den interne og eksterne lækage er stor, hvilket resulterer i stort volumentab.Hvis pumpens volumetriske effektivitet falder, stiger temperaturen hurtigt.

6. Hydrauliksystemets arbejdstryk er justeret meget højere end det faktiske behov.Nogle gange er det nødvendigt at øge trykket for at virke, fordi tætningen er for tæt, eller fordi tætningen er beskadiget, og lækagen øges.

7. Temperaturen i klimaet og driftsmiljøet er høj, hvilket får olietemperaturen til at stige.

8. Oliens viskositet er forkert valgt.Hvis viskositeten er stor, vil den viskøse modstand være stor.Hvis viskositeten er for lille, vil lækagen øges.Begge forhold kan forårsage varmeudvikling og temperaturstigning.


Indlægstid: 22-jul-2022